, , ,

BEKO RCSA300K30SN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:291L
 • Димензии:181.3x54x57.4cm

24.990 ден

Нема на залиха

 • Комбиниран фрижидер
 • LED Illumination®
 • MinFrost®
 • Капацитет за јајца:6
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:291L
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Капацитет на замрзнувачот:87L
 • Капацитет на замрзнување:4kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.8kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:283kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:181.3x54x57.4cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

F