, ,

BEKO RCSA300K30WN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:291L
 • Капацитет на замрзнување:4kg/24h
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:181.3×54.0x57.4cm

23.990 ден

Нема на залиха

 • Комбиниран фрижидер
 • Led осветлување
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:291L
 • Капацитет на замрзнување:4-24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Капацитет на замрзнувачот:87L
 • Потрошувачка на енергија годишно:283kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.732kWh
 • Автономија:16h
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:181.3×54.0x57.4cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm