-24%
, , ,

BEKO RCSA330K20W

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:295L(205/90)
 • Димензии:185x60x60cm

16.690 ден 21.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:295L
 • Капацитет на фрижидерот:205L
 • Капацитет на замрзнувачот:90L
 • Автоматско одмрзнување
 • Автономна работа:18h
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:267kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:185x60x60cm