, ,

BEKO RCSA360K30XPN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • MinFrost® Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:334L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:200.9×59.5×59.2cm

24.990 ден

Нема на залиха

 • MinFrost®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:334L
 • Капацитет на фрижидерот:244L
 • Капацитет на замрзнувачот:90L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Автономија:18h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.8kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:292kWh
 • Број на фиоки за замрзнувач:3
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:200.9×59.5×59.2cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

над 199cm

Енергетска ефикасност

F