-4%
, ,

BEKO RCSA365K20DP

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • Енергетска класа:A+
  • Нето капацитет:343L(230/113)
  • Димензии:185x60x65
  • Капацитет на фрижидерот:230L
  • Капацитет на замрзнувачот:113L
  • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
  • Потрошувачка на енергија дневно:0.811kWh
  • Потрошувачка на енергија годишно:336kWh
  • Ниво на бучава:40dB

21.990 ден 22.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A+

Дизајн

Тип на уред: Самостоен
Боја на производот: Црна
Отварање на вратата: Десно
Променлива врата:
Да
Вграден дисплеј:
Не
Средство за ладење: R600a
Материјал на куќиштето:

Перформанси

Вкупен Нето Капацитет (L): 350 L
Вкупен Бруто капацитет (L): 430 L
Ниво на бучава (dB): 40 dB

Фрижидер

Нето капацитет на фрижидерот (L): 230 L
Внатрешно осветлување на фрижидерот:
Да
Број на полици/корпи на фрижидерот: 3
Број на фиоки за зеленчук: 1
Тип на лампа: LED
Автоматско одмрзнување (фрижидер):
Број на нивоа на вратата: 4
Сад/полица за јајца:
Решетка/држач за шишиња:

Замрзнувач

Позиција на замрзнувачот: Доле
Нето капацитет на замрзнувачот (L): 113 L
Број на полици/корпи на замрзнувачот: 3

Ергономија

Прилагодливи ножиња:
Castor wheels:

Напојување

Класа на енергетска ефикасност: A+
Годишна потрошувачка на енергија: 296 kWh
Извор на енергија: Electric
Дневна потрошувачка (kWh/24h): 0.811 kWh/24h

Тежина и димензии

Широчина (mm): 595 mm
Длабочина (mm): 650 mm
Висина (mm): 1853 mm
Тежина: 65 kg