-7%
, ,

BEKO RCSA365K20X

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:343L(230/113)
 • Димензии:185x60x65
 • Капацитет на фрижидерот:230L
 • Капацитет на замрзнувачот:113L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.811kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:336kWh
 • Ниво на бучава:40dB

18.990 ден 20.490 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A+

 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:343L
 • Капацитет на фрижидерот:230L
 • Капацитет на замрзнувачот:113L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.811kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:336kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:185x60x65cm