-7%
, ,

BEKO RCSA366 K30XB

Beko

 • Енергетска класа:А++
 • Нето капацитет:343L(223/120)
 • Димензии:184x60x67
 • Капацитет на фрижидерот:223L
 • Капацитет на замрзнувачот:120L
 • Потрошувачка на енергија годишно:235kWh
 • Ниво на бучава:39dB

19.490 ден 20.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++

 • Енергетска класа:А++
 • Нето капацитет:343L
 • Капацитет на фрижидерот:223L
 • Капацитет на замрзнувачот:120L
 • Потрошувачка на енергија годишно:235kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:184x60x67cm