-10%
, ,

BEKO RDSA 240 K20 XB

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:223L(177/46)
 • Потрошувачка на енергија годишно:226kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:143×55.5x55cm

12.990 ден 14.490 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 86cm до 159cm

Енергетска ефикасност

A++

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:223L
 • Капацитет на фрижидерот:177L
 • Капацитет на замрзнувачот:46L
 • Потрошувачка на енергија годишно:226kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:143×55.5x55cm