-7%
, ,

BEKO RDSA 280 K20 W

Beko

  • Енергетска класа:A+
  • Нето капацитет:250L
  • Димензии:166.3×57.5x60cm

13.990 ден 14.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A+

  • Комбиниран фрижидер
  • Автоматско одмрзнување
  • Енергетска класа:A+
  • Капацитет на фрижидерот:250L
  • Потрошувачка на енергија годишно:235kWh
  • Ниво на бучава:40dB
  • Димензии:166.3×57.5x60cm