-11%
, ,

BEKO RDSA240K20W

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:223L(177/46)
 • Димензии:147x54x60cm

11.990 ден 13.490 ден

Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 86cm до 159cm

Енергетска ефикасност

A+

 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:223L
 • Капацитет на фрижидерот:177L
 • Капацитет на замрзнувачот:46L
 • Капацитет на замрзнување:4kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.619kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:226kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:147x54x60cm