-8%
, ,

BEKO RDSA290M20S

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:278L(209/59)
 • Димензии:162x60x60cm
 • Автоматско одмрзнување

14.690 ден 15.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A+

 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:278L
 • Капацитет на фрижидерот:209L
 • Капацитет на замрзнувачот:69L
 • Капацитет на замрзнување:3,5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.811kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:255kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:162x60x60cm