-13%
, ,

BEKO RDSA290M30WN

Beko

  • Енергетска класа:F
  • Нето капацитет:278L
  • Потрошувачка на енергија годишно:259kWh
  • Ниво на бучава:38dB
  • Димензии:162x60x60cm

13.990 ден 15.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A+

  • Енергетска класа:F
  • Нето капацитет:278L
  • Потрошувачка на енергија годишно:259kWh
  • Ниво на бучава:38dB
  • Димензии:162x60x60cm