-6%
, ,

BEKO RFNE 290 L21W

Beko

 • Eнергетска класа:A+
 • Капацитет на фрижидерот:250L
 • NoFrost
 • Потрошувачка на енергија дневно:0,893kWh
 • Димензии:172x60x65cm

28.990 ден 30.990 ден

 • Вертикален замрзнувач
 • Neo Frost
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:250L
 • Број на фиоки:6
 • Потрошувачка на енергија дневно:0,893kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:172x60x65cm
Бренд

Ширина

60cm