-10%
, ,

BEKO RFSA240M21W

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:215L
 • Автономна работа:16h
 • Капацитет на замрзнување:14kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:257kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:151x60x60cm

18.990 ден 20.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:215L
 • Автономна работа:16h
 • Капацитет на замрзнување:14kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:257kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:151x60x60cm