, ,

BEKO RFSA240M23X

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:215L
 • Автономна работа:16h
 • Капацитет на замрзнување:14kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:257kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:151x60x60cm

23.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

60cm

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:215L
 • Автономна работа:16h
 • Капацитет на замрзнување:14kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:257kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:151x60x60cm