, ,

BEKO RFSA240M33XBN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • MinFrost®
 • Реверзибилна врата
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:215L
 • Број на фиоки:6
 • Дневен капацитет на замрзнување:9.8/24kg
 • Потрошувачка на енергија годишно:256kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0,6kWh
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:150.8×59.5×59.2cm

26.990 ден

 • MinFrost®
 • Реверзибилна врата
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:215L
 • Број на фиоки:6
 • Дневен капацитет на замрзнување:9.8/24kg
 • Потрошувачка на енергија годишно:256kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0,6kWh
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:150.8×59.5×59.2cm
Бренд

Ширина

60cm