, ,

BEKO TSE1410

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • Енергетска класа
  • Вкупен капацитет:130L
  • Димензии:85x55x60

8.490 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

до 85cm

Енергетска ефикасност

A

  • Енергетска класа:А
  • Вкупен капацитет:130L
  • Три стаклени полици
  • Потрошувачка на енергија годишно:151kWh
  • Ниво на бучава:39dB
  • Димензии:85x55x60cm