-13%
, ,

BEKO VCC 7324 WI

Beko

•Правосмукалка
•Моќност:2400W
•Вмукувачка моќ:430W
•Капацитет на вреќа:4L
•Hepa Filter 12
•Tелескопска цевка
•Индикатор за полна вреќа
•Ниво на бучава:78(dBA)
•Должина на кабел:10m
•Се задржува до 99.5% од прашината во самата правосмукалка
•Посебно прилагодлива за лица со алергии

6.990 ден 7.990 ден

Боја

Сива

Бренд

Моќност

2400W

тип на правосмукалка

•Правосмукалка
•Моќност:2400W
•Вмукувачка моќ:430W
•Капацитет на вреќа:4L
•Hepa Filter 12
•Tелескопска цевка
•Индикатор за полна вреќа
•Ниво на бучава:78(dBA)
•Должина на кабел:7m
•Се задржува до 99.5% од прашината во самата правосмукалка
•Посебно прилагодлива за лица со алергии
•Должина на кабел:7m