, ,

BEKO VCC4520WR

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2000W
 • Капацитет на вреќа:4L
 • Индикатор за полна вреќа
 • HЕРА филтер H12
 • Tелескопска цевка
 • Ниво на бучава:76(dBA)
 • Должина на кабел:6m

6.490 ден

Боја

Виолетова

Бренд

Моќност

2000 w

тип на правосмукалка

 • Моќност:2000W
 • Капацитет на вреќа:4L
 • Индикатор за полна вреќа
 • HЕРА филтер H12
 • Tелескопска цевка
 • Ниво на бучава:76(dBA)
 • Должина на кабел:6m