-13%
,

BEKO VCO 4320 WR

Beko

  • Моќност:1800W
  • Капацитет на сад:2.5L
  • Телескопска цевка
  • Ниво на бучава:82dB
  • HEPA филтер

3.990 ден 4.590 ден

Боја

Виолетова

Бренд

Моќност

1800W

тип на правосмукалка

  • Моќност:1800W
  • Капацитет на сад:2.5L
  • Телескопска цевка
  • Ниво на бучава:82dB
  • HEPA филтер