, ,

BEKO VCO6325FD

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:1800W
 • Вмукувачка моќ:330W
 • Капацитет на сад:2.5L
 • Телескопска цевка
 • SmartSense индикатор-за полн сад
 • Washable double HEPA Н13,Н10 филтер
 • Должина на кабел:7m
 • Се задржува до 99.98% од прашината во самата правосмукалка
 • Посебно прилагодлива за лица со алергии

7.990 ден

Боја

Сина

Бренд

Моќност

1800W

тип на правосмукалка

 • Моќност:1800W
 • Вмукувачка моќ:330W
 • Капацитет на сад:2.5L
 • Телескопска цевка
 • SmartSense индикатор-за полн сад
 • Washable double HEPA Н13,Н10 филтер
 • Должина на кабел:7m
 • Се задржува до 99.98% од прашината во самата правосмукалка
 • Посебно прилагодлива за лица со алергии