, ,

BEKO VCS 50700 CW

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:800W
 • Вмукувачка моќ:230W
 • Капацитет на вреќа:1L
 • Ниво на бучење:80 dBA
 • Хепа филтер

3.890 ден

 • Правосмукалка
 • Моќност:800W
 • Вмукувачка моќ:230W
 • Капацитет на вреќа:1L
 • Ниво на бучење:80 dBA
 • Хепа филтер
Моќност

800W

Бренд

Боја

Бела

тип на правосмукалка

 • Моќност:1600W
 • Вмукувачка моќ:320W
 • Индикатор за полна кеса
 • Капацитет на вреќа:3L
 • Платнена кеса
 • Cyclone филтер