-12%
, ,

BEKO WRE 7512 XAW

Beko

 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Полнење:фронтално
 • AquaFusion
 • Aquawave
 • LCD Display
 • Child Lock
 • Одложен почеток:3h,6h,9h
 • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
 • Ниво на бучава:64/74dB
 • Димензии:84x60x46cm

14.990 ден 16.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A

 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Полнење:фронтално
 • AquaFusion
 • Aquawave
 • LCD Display
 • Програми:15
 • Child Lock
 • Одложен почеток:3h,6h,9h
 • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
 • Ниво на бучава:64/74dB
 • Димензии:84x60x46cm