-17%
, , ,

BEKO WTE 8511 XO

Beko

 • Prosmart Инвертер мотор
 • Енергетска класа:C Ниво на бучава:72dB
 • Капацитет:8kg Програми:15
 • Вртежи:1000 врт./min Одложен почеток
 • Димензии:84x60x55cm

18.990 ден 22.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

8 kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A, C

 • Prosmart Инвертер мотор
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:C
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на енергија:62kWh
 • Потрошувачка на вода:38L
 • Ниво на бучава:72dB
 • Димензии:84x60x55cm