-14%
, ,

BEKO WTE6512B0

Beko

 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода годишно:8.799L
 • Потрошувачка на енергија годишно:152kWh
 • Ниво на бучава:61/77dB
 • Димензии:85x60x45cm

15.490 ден 17.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

6kg

Енергетска ефикасност

A

Инвертер мотор

Не

 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода годишно:8.799L
 • Потрошувачка на енергија годишно:152kWh
 • Ниво на бучава:61/77dB
 • Димензии:85x60x45cm