-23%
, , ,

BEKO WTE7511XOA

Beko

 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:20
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
 • Ниво на бучава:63/75dB
 • Димензии:85x60x45cm

15.490 ден 19.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A

 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:20
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
 • Ниво на бучава:63/75dB
 • Димензии:85x60x45cm