-7%
, ,

BEKO WTE7536XA

Beko

 • Енергетска класа:A+++ (-10%)
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Child Lock
 • Потрошувачка на енергија годишно:156kWh
 • Ниво на бучава:57/73
 • Димензии:84x60x50cm

17.690 ден 18.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++

 • Енергетска класа:A+++ (-10%)
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Child Lock
 • Потрошувачка на енергија годишно:156kWh
 • Ниво на бучава:57/73
 • Димензии:84x60x50cm