, ,

BEKO WTV 8636 XS

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A+++ (-10%)
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Prosmart Inverter мотор
 • Aquawave
 • функција Fast+
 • Блутут врска
 • SteamCure –ја ослободува нечистотијата од ткаенините
 • Oмекнува и го намалува туткањето на облеката
 • Одложен почеток до 24h
 • Ниво на бучава:54/75dB
 • Димензии:84x60x60cm

22.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

8kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A

 • Prosmart Inverter мотор
 • Енергетска класа:A+++ (-10%)
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Aquawave
 • функција Fast+
 • Блутут врска
 • SteamCure –ја ослободува нечистотијата од ткаенините
 • Oмекнува и го намалува туткањето на облеката
 • Одложен почеток до 24h
 • Ниво на бучава:54/75dB
 • Димензии:84x60x60cm