-4%
, ,

BEKO WTV 8734 XCM

Beko

 • Енергетска класа:A+++(-10)
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:16
 • ProSmartInverter мотор
 • Полнење:фронтално
 • LCD
 • Одложен почеток од 0-24h
 • OverFlow контрола на ниво на вода
 • Потрошувачка на енергија годишно:175kWh
 • Ниво на бучава:51/74dB
 • Димензии:85x60x54cm

21.990 ден 22.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1400

Капацитет(kg)

8kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++

 • Енергетска класа:A+++(-10)
 • ProSmartInverter мотор
 • Полнење:фронтално
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:16
 • LCD
 • Одложен почеток од 0-24h
 • OverFlow контрола на ниво на вода
 • Потрошувачка на енергија годишно:175kWh
 • Ниво на бучава:51/74dB
 • Димензии:85x60x54cm