, ,

BEKO WTV8511X0

Beko

 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • AquaWave
 • LED
 • Полнење:фронтално
 • Одложен почеток од 0-19h
 • Потрошувачка на енергија годишно:195kWh
 • Ниво на бучава:62/74dB
 • Димензии:84x60x59cm

17.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

8kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A+++

 • AquaWave
 • LED
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток од 0-19h
 • Потрошувачка на енергија годишно:195kWh
 • Ниво на бучава:62/74dB
 • Димензии:84x60x59cm