-7%
, ,

BEKO WTV9744 XW0

Beko

 

 • ProSmart inverter мотор
 • Енергетска класа:А+++ (-10%)
 • Капацитет:9kg
 • Вртежи:1400 врт./min

24.990 ден 26.990 ден

 • Машина за перење
 • ProSmart inverter мотор
 • Полнење:фронтално
 • Aquawave
 • Aquafusion
 • Енергетска класа:А+++ (-10%)
 • Капацитет:9kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:16
 • Одложен почеток
 • Hygiene20
 • Нега на волнени ткаенини
 • Потрошувачка на вода годишно:11659L
 • Потрошувачка на енергија годишно:195kWh
Бренд

Брзина на центрифуга

1400

Капацитет(kg)

9kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++

 • Машина за перење
 • ProSmart inverter мотор
 • Полнење:фронтално
 • Aquawave
 • Aquafusion
 • Енергетска класа:А+++ (-10%)
 • Капацитет:9kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:16
 • Одложен почеток
 • Hygiene20
 • Нега на волнени ткаенини
 • Потрошувачка на вода годишно:11659L
 • Потрошувачка на енергија годишно:195kWh