-30%
, , ,

BEKO WUE 7511 XWW

Beko

 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • AquaWave drum технологија
 • Полнење:фронтално
 • Одложен почеток
 • Child Lock
 • Потрошувачка на вода годишно:9899L
 • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
 • Ниво на бучава:64/74dB
 • Димензии:84x60x49cm

13.990 ден 19.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A

 • AquaWave drum технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток
 • Child Lock
 • Потрошувачка на вода годишно:9899L
 • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
 • Ниво на бучава:64/74dB
 • Димензии:84x60x49cm