-8%
, ,

BEKO WUE 7636 X0A

Beko

 • Prosmart Инвертер мотор
 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:7kg Програми:15
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Димензии:84x60x49cm

21.990 ден 23.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A

 • Prosmart Инвертер мотор
 • Полнење:фронтално
 • SteamCure™
 • HomeWhiz® – Bluetooth
 • Aquawave®
 • OptiSense®
 • Aquafusion®
 • Дигитал дисплеј
 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Функциja за предперење
 • Одложен почеток
 • Заклучување за деца
 • Потрошувачка на енергија (kWh/100 циклуси):69kWh
 • Потрошувачка на вода (циклус):44L
 • Ниво на бучава:57/74dB
 • Димензии:84x60x49cm