-14%
, ,

BEKO WUE 7636 XOB

Beko

 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Prosmart Inverter мотор
 • Дигитален дисплеј
 • Aquawave
 • функција Fast+
 • Блутут врска
 • Годишна потрошувачка на вода:9899L
 • Одложен почеток
 • Ниво на бучава:55/73dB
 • Димензии:84x60x50cm

17.990 ден 20.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++

 • Prosmart Inverter мотор
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • Aquawave
 • функција Fast+
 • Блутут врска
 • Годишна потрошувачка на вода:9899L
 • Одложен почеток
 • Ниво на бучава:55/73dB
 • Димензии:84x60x50cm