-9%
, ,

BEKO WUE 8633 XST

Beko

 • Машина за перење
 • ProSmart inverter мотор
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15

20.990 ден 22.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

8kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++

 • Машина за перење
 • ProSmart inverter мотор
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Bluetooth
 • Одложен почеток
 • Hygiene+
 • Нега на волнени ткаенини
 • Потрошувачка на вода годишно:10559L
 • Потрошувачка на енергија годишно:175kWh
 • Ниво на бучење:56/76dB
 • Димензии:84x60x55cm