-13%
, ,

BEKO WUE6536 X0

Beko

 • Prosmart inverter мотор
 • Енергетска класа:А+++ 10%
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Bluetooth
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на вода годишно:9999L
 • Потрошувачка на енергија годишно:9999kWh
 • Димензии:84x60x44cm

14.790 ден 16.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

6kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A+++

 • Prosmart inverter мотор
 • Енергетска класа:А+++ 10%
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Bluetooth
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на вода годишно:9999L
 • Потрошувачка на енергија годишно:9999kWh
 • Димензии:84x60x44cm