-9%
, ,

BEKO WUE7612XST

Beko

 • Prosmart Инвертер мотор
 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Димензии:84x60x49cm

20.990 ден 22.990 ден

 • Prosmart Инвертер мотор
 • Полнење:фронтално
 • SteamCure ™
 • AddXtra
 • SilentTech ™
 • Aquawave®
 • Aquafusion®
 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Функциja за предперење
 • Брзо +
 • Одложен почеток
 • Заклучување за деца
 • Потрошувачка на енергија (kWh/100 циклуси):69kWh
 • Потрошувачка на вода (циклус):40L
 • Ниво на бучава:54/74dB
 • Димензии:84x60x49cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

D