, ,

BEKO WUE8746N

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • ProSmartInverter мотор
 • Bluetooth
 • Тип на мотор:Brushless
 • AquaTech технологија
 • AquaWave барабан
 • AquaFusion технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++(-20)
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • Додавај облека
 • Child Lock
 • Одложен почеток од 0-24h
 • Потрошувачка на вода годишно:10.559L
 • Потрошувачка на енергија годишно:156kWh
 • Ниво на бучава:58/76dB
 • Димензии:84x60x55cm

31.990 ден

Нема на залиха

 • ProSmartInverter мотор
 • Bluetooth
 • Тип на мотор:Brushless
 • AquaTech технологија
 • AquaWave барабан
 • AquaFusion технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++(-20)
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • Додавај облека
 • Child Lock
 • Одложен почеток од 0-24h
 • Потрошувачка на вода годишно:10.559L
 • Потрошувачка на енергија годишно:156kWh
 • Ниво на бучава:58/76dB
 • Димензии:84x60x55cm
Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

A