-7%
, ,

BEKO BIE24301W

Beko

Мултифункционална
Енергетска класа:A
Капацитет на фурната:71L
Електронски контроли
Вентилатор,Грил
Дигитален тајмер
Димензии:60x60x57cm

12.990 ден 13.990 ден

Бренд

Мултифункционална
Енергетска класа:A
Капацитет на фурната:71L
Електронски контроли
Вентилатор,Грил
Дигитален тајмер
Димензии:60x60x57cm