-10%
,

BLIST B1 EKO

Blist

Моќност: 7-8KW
Нето тежина: 45kg
Димензии: 465x390x770mm
Kвадратура на загревање:35-45m2

8.690 ден 9.690 ден

Бренд

Моќност

8kw

Тип на камин

Камин на дрва

Гусена плотна
Моќност: 7-8KW
Нето тежина: 45kg
Димензии: 465x390x770mm
Kвадратура на загревање:35-45m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште
Големо ложиште
Димензија на издувна цевка: 120mm
Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ