,

Blist B2

Blist
Availability:

Нема на залиха


Моќност: 8-9KW
Нето тежина: 62kg
Димензии: 465x460x910
Kвадратура на загревање:до 40m2

12.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

8kw

Тип на камин

Камин на дрва

Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
Моќност: 8-9KW
Нето тежина: 62kg
Димензии: 465x460x910 mm
Тежина на огноотпорните цигли
Kвадратура на загревање:до 40m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште
Екстра големо ложиште
Димензија на издувна цевка: 120 mm
Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ
Терцијална регулација на издувни гасови