,

Blist B22

Blist
Availability:

Нема на залиха


Моќност: 9-11KW
Нето тежина: 80kg
Димензии: 500x510x910 mm
Kвадратура на загревање:до 45-50m2

12.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

11 Kw

Тип на камин

Камин на дрва

Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
Моќност: 9-11KW
Нето тежина: 80kg
Димензии: 500x510x910 mm
Тежина на огноотпорните цигли:31kg
Kвадратура на загревање:до 45-50m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште
Екстра големо ложиште
Димензија на издувна цевка: 120 mm
Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ
Терцијална регулација на издувни гасови