,

BLIST EKONOMIK LUX LM

Blist
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност: 5-7KW
  • Нето тежина: 37kg
  • Димензии: 330x360x930mm
  • Kвадратура на загревање: 25-35m2
  • Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
  • Стакло на ложиште

6.590 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

5-7kw

Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
Моќност: 5-7KW
Нето тежина: 37kg
Димензии: 330x360x930mm
Kвадратура на загревање:25-35m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште
Димензија на издувна цевка: 120mm
Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ