-14%
, ,

Gorenje BO758A47XG


  • Advanced линија
  • Енергетска класа: A+
  • Боја: Инокс
  • Боја на рачката: Инокс
  • Димензии (ШxВxД):59,7 × 59,5 × 54,7 cm

24.490 ден 28.490 ден

Бренд

Advanced линија
Енергетска класа: A+
Боја: Инокс
Боја на рачката: Инокс
Материјал на управувачката плоча: Инокс и стакло
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Употреблив волумен на рерната: 71 l
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGrill)
Електронско управување
Едноставна контрола преку допирање на екранот (DirecTouch)
Начини на загревање:
Долен и горен грејач
Долен грејач
Горен грејач
Инфра грејач
Вентилатор
Инфра грејач со вентилатор
Долен грејач со вентилатор
Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
Мал инфра грејач
Oдмрзнување (Defrost)
Брзо загревање (FastPreheat)
Автоматско потпекување (AutoRoast)
Чистење со AquaClean функција
Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
Еко функција
Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)
Осветлување
Истовремено печење на повеќе нивоа
1 длабока емајлирана тава за печење
1 плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Сонда за месо (MeatProbe)
Телескопски водилки на 3 нивоа со делумно извлекување
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Динамичен систем на ладење на рерната DC+
Тројно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CoolDoor)
Механичко заклучување на вратата
Каталитичко чистење – CataClean
Чистење со AquaClean функција
Каталитички филтер за вентилаторот
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,69 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)
Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
Приклучна моќ-струја: 3,3 kW
Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm
Нето тежина на апаратот: 31,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 33,5 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Приклучна моќ: 3.300 W