,

Bosch mes 1020

Bosch

Боја: бела
Моќност на моторот (max): 380W
2 додатока за стискање

 

3.990 ден

Бренд

Моќност

40W

  • Боја: бела / зелена
  • 2 додатока за стискање
  • Автоматско стартување со работa
  • Нелизгачка подлога
  • Отстранливи делови за полесно чистење
  • Моќност на моторот (max):380W
  • Димензии 230 x 390 x 320 mm
  • 2 години гаранција