, ,

BOSCH MFQ36440S

Bosch
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност на моторот (max): 450 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 5

2.990 ден

Нема на залиха

Моќност

450W

Бренд

  • Моќност:450W
  • 5 брзини
  • Додатоци:
  • 2 стандардни маталки
  • и маталки за тесто
  • Додаток блендер и чаша