-8%
, ,

BOSCH MFQ36460S

Bosch

  • Моќност на моторот (max): 450 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 5

3.490 ден 3.790 ден

Моќност

450W

Бренд

  • Моќност:450W
  • 5 работни брзини
  • Ергономски облик на куќиште со Soft Touch рачка
  • Намотување на кабелот на апаратот
  • Прикладен за леваци
  • 2 маталки за мешање
  • 2 маталки за месење
  • Сад за мешање или месење