,

BOSCH MSM 6b 250

Bosch

 • Моќност:260w
 • Капацитет на садот:300ml
 • Брзини:1
 • Сечила изработени од нерѓосувачки челик
 • Не лизгачки ногарки
 • Иновативен дизајн едноставен за употреба

1.890 ден

Бренд

Моќност

400 W

 • Моќност:400 W
 • Капацитет на садот:300ml
 • Брзини:1
 • Сечила изработени од нерѓосувачки челик
 • Не лизгачки ногарки
 • Иновативен дизајн едноставен за употреба