,

BOSCH MSM14000

Bosch
Availability:

Нема на залиха


  • Рачен блендер
  • Моќност:400W
  • Брзини:12
  • Нож од нерѓосувачки челик
  • Гаранција24 месеци

1.290 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

350 W

  • Рачен блендер
  • Моќност:400W
  • Брзини:12
  • Нож од нерѓосувачки челик
  • Гаранција24 месеци