,

BOSCH TP 2000 21 B

Bosch

  • Јачина 21 kw
  • Регулатор на моќноста : 14 kW/21 kW
  • Бучавост: 15 dB

12.490 ден

Бренд

Моќност

14 kW, 21kw

TR2000 21 B е хидрауличен проточен бојлер А класа од 21kW
Работен притисок : 0.8 бари
Регулатор на моќноста : 14 kW/21 kW
Годишна потрошувачка на енергија: 483 kWh
Бучавост: 15 dB
Kaпацитет во минута : (380С/600С) 11,6л/6,3 л/мин.
Пластични цевки во согласност со DVGW, бакар, челик
CLICKFIX plus®: брз и лесен начин на монтажа
Флексибилни цевки за поврзување со водата
Сигурност:Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)